Op de foto van links naar rechts de bestuursleden Michael Samson en Cynthia Devere, partijleider Alex Rosaria, Pais-voorzitter Mike Franco, de bestuursleden Laureen Schenk, Andre Curiel en Marilyn Moses en partijsecretaris Stanley Palm. Niet op de foto penningmeester Don Hernandez.

Foto: ©PAIS

WILLEMSTADVoormalig PAR-Eilandsraadslid en gedeputeerde Mike Franco is de nieuwe bestuursvoorzitter van de politieke partij Pais. Franco, een van de medeoprichters van de partij, gaat de komende twee jaar leiding geven aan de partij, die op dit moment niet in de Staten is vertegenwoordigd.

Franco werd afgelopen maandag gekozen tijdens een algemene ledenvergadering van de partij. In het bestuur zitten verder naast Franco, ook Stanley Palm, Laureen Schenk, Marilyn Moses, Cynthia Devere, Don Hernandez, Andre Curiel en Michael Samson. Tijdens de algemene ledenvergadering werd ook stilgestaan bij de laatste politieke ontwikkelingen op Curaçao. De partijleden hebben besloten dat Pais, als buitenparlementaire fractie, niet alleen kritiek moet leveren, maar ook meer en meer een alternatief moet gaan presenteren voor de door haar geconstateerde kritiekpunten.

Wij willen een alternatief zijn. Maar een alternatief kan goed of slecht zijn. Wij merken dat de laatste tijd veel mensen de hoop, dat het ooit weer goed gaat komen met dit eiland, aan het verliezen zijn. Wij willen deze mensen weer hoop gaan bieden. Dit zullen wij in de komende periode meer en meer gaan doen. Wij willen het alternatief zijn om mensen weer hoop te geven. Hoop, zodat mensen als ze ‘s ochtends opstaan, zich weer voor de volle 100 procent gaan inzetten voor de ontwikkeling van het eiland”, aldus Pais-politiek leider Alex Rosaria.

Advertenties